Spil Stedet » TV & Film » Avatar Games
8.5 / 10 - 10082

Avatar Games

Opdag Airbenderen i dig. Slå dig sammen med Aang og hans venner og dræb alle de fjender som står i din vej. Det er fantastisk hvordan du kan bende luft! Eventuelt vil du lære hvordan man kontrollerer alle elementer!

Avatar serien af Flash spil er populære af en grund - De leverer sjov spil efter spil. Det at serien har mere end et spil, siger meget om dets popularitet. Tegnefilmen af samme navn er også populær, men folk synes virkelig at elske, at kunne kontrollere karakterene i et videospil.

Avatar Arena er baseret på Avatar: The Last Airbender. I spiller, skal du gå in i en arena for at kæmpe. Bare rolig, du får chancen for at komme i højere levels og få bedre rustninger og våben. Hvis du er virkelig god, kan du måske gennemføre den sidste runde. Vi vil ikke ødelægge overraskelserne, som du vil se på vejen. Selv hvis du ikke er en fan af tegnefilmsserien, vil du måske synes disse spil er eventyrrige og masser af sjov. To andre populære spil i denne kategori er Avatar Fortress Fight 2 og Avatar Fortress Fight. Begge er en god måde at få en smule tid til at gå og til at nyde den meget detaljerede verden fra tegnefilmene. Det bedste med vores Flash Avatar spil er at de er gratis at spille, så du kan blive ved indtil du har slået alle og enhver og har fået dit navn på ranglisten.