Spil Stedet » Færdighedsspil » Kædereaktionsspil » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Dette spil vil holde dig på kanten af dit sæde i meget lang tid. Først kan det godt være at det ser let ud, men det er altid udseende som svigter. Prøv at eksploder og detoner alle de farverige bobler.

Boomshine er et bedragerisk enkelt puslespil, der vil holde dig tryllebundet i timevis. Mens let at spille, er det ikke helt så let at mestre - især de mere svære niveauer mod slutningen. Men du kan med lidt øvelse, kunne få dit navn op på de forskellige Boomshine ranlister på nogle af vores bedste flash spil online.
FeerFeer
72%
Selvfølgelig er det originale Boomshine godt, men hvis du ønsker en anderledes udfordring, efter at du har mestret det første, anbefaler vi at du prøver Stinkdyr Skyder for at få endnu mere sjov. Dette Flash-spil er som Boomshine og har med 10 meget unikke og udfordrende niveauer. Har du hvad der skal til for at komme til slut skærmen? Og glem ikke Bombs 3, hvor du bruger musen til at flytte og detonere bomber for at klare et niveau. Dette er et andet godt Flash spil. som ligner Boomshine. Uanset om du spiller det originale videospil eller prøver en af ​​de variationer, vi tilbyder,tror vi, at ​​du vil have det kanon- bogstaveligt talt! Dette spil vil ikke være for alle, men for hardcore gamere, der kan lide en udfordring og vil have noget nyt, er det en fed mulighed at spille online.