Spil Stedet » Puslespil » Collapsing Road
7.8 / 10 - 205

Collapsing Road

Det kan godt være at det lyder som om at disse spil indeholder meget vold. Det gør de ikke. Dette slags spil er en rigtig hjernebryder. Og det fede ved det er, at spillene slet ikke er kedelige!

Kollapsende Vej Flash spil er meget populære, fordi de er udfordrende og sjove, og ikke indeholder en masse vold. Selvom de ikke er voldelige, er de stadig ganske spændende. Selv nogle af de nemme spil er svære i starten. Når du får styr på knaopperne, og kan flytte rundt lettere, kan du bevæge dig gennem spillet hurtigere.

I Birdys Rainy Day Skipathon, skal du få alle de røde platforme til at falde. Du er nødt til at være omhyggelig med at sikre, at du gør alt i den rigtige rækkefølge, så du kan klare det niveau og gå videre til det næste. Mens dette spil virker simpelt, kan det virkelig drille din hjerne med nogle af de hårdere niveauer. Hvis du kan lide Kollapsende VEj Flash spil, kommer du til at elske dette. En anden favorit i denne kategori er Groovy Game. I dette, kan du samle blomster til ekstra point og hjælp. Pointen er at få dele af gulvet ind i rillerne, så du kan afslutte det niveau og gå til det næste. Hvert niveau bliver stadig vanskeligere. Kan du gøre det til finalerunden? Uanset hvilket Kollapsende Vej spil du vælger, tror vi, du kommer til at falde i armene på det.