Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Fe-udklædning
8.8 / 10 - 1244

Fe-udklædning

Det er altid sjovt at foretage en ordentlig fashion make-over. Men hvad er bedre end at foretage en fe makeover? Vores fe makeover spil kombinerer kærlighed til fashion med den vidunderlige verden af eventyr. Du vil have din egen fe som du kan klæde på, og du kan vælge hvordan hun vil se ud, når du er færdig. Til alle fe fans, så er denne sektion af online fe makeover spil den bedste der er!

Fans af fe make-up spil vil elske spillene i denne kategori af videospil. At give en make over er sjovt i sig selv, men når man tilføjer feer i mixet, er det endnu bedre! Hvis du kan lide mode og at klæde dig ud, vil du sikkert finde noget du vil elske i denne sektion af de bedste fe videospil. Der er mange mulige kreative kombinationer, når du spiller Ferie Fe Makeup. Fra hår til tøj til sko, vil du få masser af kontrol over hvordan din fe ser ud når du spiller dette spil. Når du er færdig, kan du starte forfra og have endnu mere sjov med at øve din kreativitet.
I Angel Maker, skal du lave en makeover på en engel. Det er meget sjovt for alle der kan lide make-up spil. Denne titel har mange forskellige valgmuligheder til rådighed, hvilket er grunden til at vi synes det er et af de bedste fe Flash spil man kan spille online. For noget lidt mere i dybden, prøv at spille Four Elements. Du skal først vide hvilket element karakteren er før du begynder at vælge outfits til dem. Deres element vil lade dig vide hvilke typer og farver de skal have på, for at se bedst ud.