Spil Stedet » Platform Spil » Hop & Skyd
8.4 / 10 - 7924

Hop & Skyd

Hop gennem alle de seje baner mens du skyder på alt hvad der bevæger sig. I de her spil kan du være hvad som helst. En viking i spillet Viking 2 eller som en sød and i Super Chick Sisters!

Hvis du kan lide Flash Hop og Skyde spil, er du kommet til det rette sted! Vi er nået frem til nogle af de bedste spring og skyde spil du kan spille online gratis. Vi advarer om, at du kan ende med at tilbringe en hel del tid på nogle af disse spil, fordi de er så vanedannende. Du finder dig selv at spille igen og igen, indtil du kan få dit navn på high score listen.
WinkWink
81%
I Black Beaks 2, er du en tukan fugl indsamle fruit loops. Dette er et godt Hop & Shoot Flash spil, der er en hyldest til alle dine platformsspil favoritter. At få den bedste score muligt er lidt svært, men efter du vender dig til styringen bør du være okay. Hvis du ikke ønsker at være en næbet fugl, bør du tjekke ud Papa Louie eller Deep Freeze. Alle Flash spil i vores Hop & Shoot kategori er gratis at spille online. Du kan tilbringe så meget tid som du ønsker på at forsøge at låse alle de hemmeligheder begravet i spillene op. Med fantastisk gameplay og en god historie, tror vi, at du kommer til at hoppe og skyde dig vej til sejr.