Spil Stedet » Børnespil » Uddannelsesspil » Matematikspil
7.9 / 10 - 121

Matematikspil

Leder du efter en hjernebryder? Så er du kommet til det rette sted. Vi har spil for alle som godt kan lide matematik, uanset om det er let eller lidt svært.

Viden kan være sjovt! Titlerne i vores Flash matematik spil sektion beviser, dette udsagn. For alle der kan lide matematik eller tal eller en god hjerne vrider vil disse spil sikkert behage. Vi har noget for spillere i alle aldre og alle spillene i denne kategori er gratis at spille online, hvilket gør dem endnu bedre i vores øjne. Med mange forskellige sværhedsgrader, har Math Butterfly noget for alle. Uanset dit nuværende matematiske færdighedsniveau, vil du finde noget i dette spil du vil kunne lide. Og som du spiller, er der en god chance for at du rent faktisk vil forbedre dine matematiske færdigheder over tid!

I Maze And Math skal du bruge matematik og tal for at klare labyrinten og nå gennem niveauet. Mens du skrider frem bliver spillet gradvist sværere, men det er ikke umuligt at slå. Fans af tal kommer til at elske dette spil og spille det igen og igen. Matematik og tal kan være spændende! I Battle Math skal du bruge matematik til at besejre fjenderne, før de overtager verden. Hvis du elsker Flash matematik spil, kommer du til at elske denne titel eller alle ​​de andre dem, vi har i dette afsnit.