Spil Stedet » Platform Spil » Puzzle and Run
8.1 / 10 - 19

Puzzle and Run

Hvis du godt kan lide hjernebrydende spil med noget action, så er du kommet til det rette sted! Udvalget iblandt disse spil er stort. Sidst, men ikke mindst, så er disse spil meget udfordrende! Så, hvad venter du på?

Vores flash gåde og løb spil kombinerer to fede gameplay stilarter til et, for at gøre det endnu mere sjovt og spændende. Hvis du kan lide at tænke dig vej gennem spil, men stadig godt kan lide lidt action og eventyr, så vil du elske vores gratis flash spil i denne kategori. I Glomp Havet, er du en fisk med en mission. Som en piratfisk, kan du bide de andre fisk, men det er ikke den eneste måde at komme igennem alle niveauerne. I nogle af dem, skal du bruge din hjerne og løse gåder for at kunne fortsætte til slutningen. Dette spil er udfordrende!
HeirHeir
82%
Hvis du vil have rigtig udfordring, så tjek Fireboy and Watergirl ud. To karakterer i dette spil, skal bruge hjælp til at navigere i gåderne, så de kan løbe til slutningen af niveauet og overleve. Med masser af gode gåder til at udfordre dig, kan dette spil tage noget tid at slå helt. Et andet godt gåde og løbe spil er Princess Barbie. Gameplayet er intenst og grafikken er også ret god. Ikke alle kan gennemføre denne titel, men det er i hvert fald sjovt at prøve. Hvis du er klar til at løse gåder og løbe din vej til sejren, så er du kommet til det rigtige sted.
E7E7
81%
OzeeOzee
80%