Spil Stedet » Puslespil » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

Quatro er et strategispil hvor du spiller imod computeren for at opnå den højeste score. Forbind prikkerne for at lave en kasse. Banerne blive gradvist sværere. Mor dig godt!

DotsDots
80%
Hvis du aldrig har spillet Quatro Flash spil online før, så kommer der et guldkorn nu. De er simple hjernevrider spil, men de er svære at mestre. Konceptet er simpelt - forbind prikkerne for at lave kasser. Du skal have en strategi, hvis du vil vinde. Har du hvad der skal til? I Quatro får du point ved at lave kasser, ved at tegne linjer fra prik til prik. Det seje er, at hvis du får 3 gave-æsker, kan du låse et hemmeligt level op og blive ved med at spille. Dette spil er super vanedannende, så pas på!

Efterfølgeren - Quatro 2 er lige så sjovt og giver dig endnu flere muligheder for at vride din hjerne med nogle gåder. Hvis du vil have en mere almindelig version af spillet, så prøv Dots, som spilles på samme måde, men er lidt anerledes. Uanset hvilket Flash Quatro spil du spiller online, tror vi at du vil elske den måde de vrider din hjerne, på lige den rigtige måde. Hjernevridere der er for svære og kræver for meget tænkning er ikke så sjove. Disse spil er bedre end de fleste hjernevrider spil, som du kan finde online.