Spil Stedet » Bilspil » Road Fight
8 / 10 - 146

Road Fight

Kør flere forskellige dyre biler i fuld fart. Uanset om du kører Batmobilen eller bare en Ferrari, så har vi det altsammen til dig. Nogle af disse spil er meget spændende, de tager livet i den hurtige kørebaner til det næste niveau.

Mad Max Beyond Thunderdome var bare en film, men disse Flash Vejkamp spil vil lade dig udleve eventyret med at kæmpe medd køretøjer på den åbne vej. Vi har et par forskellige slags gameplay til rådighed - noget til alle typer racing og action gamere. Til at begynde med, anbefaler vi Gotham City Street Chase. Fans af Flash Batman spil vil elske denne titel, da det giver dig mulighed for at race rundt i Gotham City og kæmpe. Kan du hjælpe superhelten med at redde dagen med dine køre og kamp færdigheder?
To andre Vejkamp spil, vi kan lide er Desert Fighter og Total Takedown. De er begge spændende eventyr, der vil holde dig underholdt i timevis ad gangen. Uanset om du kan lide racing eller kamp spil, vil disse holde din puls oppe. Hvis du leder efter de bedste Vejkamp spil, er du kommet til det rette sted. Vi har en masse titler i denne kategori, som du måske ikke har spillet før, så spænd bæltet og gør dig klar til at tage kampen op på vejene. Har du hvad der skal til for at blive konge af vejen? Nu er det tid til at finde ud af, om du er god nok til at tage kronen.