Spil Stedet » Sjove Spil » Smack
8.2 / 10 - 500

Smack

Smæk dig vej igenne tonsvis af fantastiske spil! Med disse spil handler det altsammen om reaktionstid og præcision. Disse spil er også meget, meget sjovt og en fantastisk måde at køle af på!

At smække folk eller computere i den virkelige verden én, er ikke pænt gjort, men vores Flash smæk spil vil lade dig slippe din vrede løs sikkert. Disse spil kan være en god måde at lindre stress. De er gratis at spille online, og vil få dig til at klikke på knappen og forsøge at få alle dine frustrationer ud én gang for alle! Du er nødt til at komme af med dine irriterende naboer i Sanity Tension. Du kan slå, sparke og slå skadedyr væk, så du kan slappe af i fred! Dette spil er en fantastisk måde at slappe af og beskæftige sig med indestængte følelser. Kan du rydde alle niveauer, og nå til den bitre ende?
For et klassisk smække spil, så prøv Smæk Saddam. Her kan du tæske den tidligere leder af Irak indtil han mister kræfterne og er nede og ude. Dette spil er ikke for alle, men hvis du kan huske Irak-krigen, har du måske lyst til at smække Saddam én. Mens Just Not Cricket starter som en normal cricket match, vil du snart være igang med at smadre monstre med dit bat for at redde dagen! Kan du slippe af med alle de onde skabninger i tide og blive helt? Dette slå tingene spil er masser af sjov.