Spil Stedet » Flyvespil » Stunt Pilot
8.4 / 10 - 3154

Stunt Pilot

Hvem ville ikke gerne være en stuntpilot da de voksede op! Nu kan du blive det, i det mindste online! Flyv gennem skyerne og prøv at slå den højeste score ved at udføre de mest hæsblæsende stunts!

Hvis du kan lide flyve spil skal du tjekke vores store samling af de allerbedste Flash stunt pilot spil ud. Disse spil giver dig mulighed for at udføre akrobatik i luften i en række fly og andre køretøjer. Det bedste ved vores stunt flyve videospil er, at du kan spille dem online gratis, når du vil! I Stunt Pilot Island, skal du gennemføre en række missioner. Kun de allerbedste piloter kommer til at nå til slutningen af ​​dette spil. Har du hvad der skal til for at manøvrere dit fly gennem luften, mens du udfører stunts?

For endnu mere stunt pilot sjov online, prøv Stunt Pilot Trainer. Dette synes simpelt i starten, men det tager lidt øvelse. Når du er god, kan du fuldføre niveauer hurtigere for højere point. Kan du nå hele vejen igennem akademiet? Nu er det tid til at finde ud af det! Uanset hvad du vælger, er vores stunt pilot Flash spil sikre på at holde dig underholdt mens du flyver gennem luften, og udfører en bred vifte af tricks og stunts. Kun de allerbedste piloter vil være i stand til at få den højeste score, og deres navn på en af ​​ranglisterne!