Spil Stedet » Platform Spil » Undgå og løb
8.1 / 10 - 766

Undgå og løb

Målet i disse spil er simple. Løb gennem hver enkelt bane og undgå alt hvad der står mellem dig og målstregen. Det lyder enkelt nok, men sku ikke hunden på hårene!

Kan du komme til slut-linjen, mens du undgår alle forhindringer? Disse "Avoid and Run" flash spil vil teste dine færdigheder, mens du gennemfører level efter level. Hvis skærmbillederne ser simple ud, bør du stadig spille spillet. Niveauerne bliver sværere. Nogle af de senere, er måske for meget, for selv den bedste spiller. Nu er du blevet advaret!
Hvis du tror du har hvad der skal til for at komme på ranglisten, til nogle af de forskellige Flash "Avoid and Run" spil, så har vi et stort udvalg af titler, som du kan spille.Prehistoric 2 og Den Sidste Dinosaurer bare to af de titler vi anbefaler, da de er nogle af favoritterne. Du skal "Avoid" andre spil hjemmesider og "Run" til os for alle vores Flash spil er gratis. Ikke alle kan dog lide at løbe og undgå. I dette filfælde, så må du tjekke vores Løb & Skydud eller endda vores Hop & Løb kategori. De er lidt anerledes end "Avoid and Run" titlerne, men de kan tilføje lidt adspredelse til din spille oplevelse. Kig dig omkring og prøv et spil eller to indtil du finder det, der er perfekt for dig. "Avoid and Run" for evigt!
YokoYoko
82%