Spil Stedet » Puslespil » Kædereaktionsspil » Virus Effect
8.8 / 10 - 947

Virus Effect

Målet i Virus Effect spillene er at kontrollere flest hære, efter at du har placeret alle dine brikker. Du modtager en nummereret brik ved hver tur. Tænk godt og grundigt over dine træk i de her seje puslespil!

DeepDeep
82%
Til fans af Flash virus effekt spil, har vi en lidt til jer alle. Vi har brugt noget tid på at finde de allerbedste brik-baserede strategispil. Du kan spille spillene i dette afsnit online gratis, når du har ekstra tid. Bare vær opmærksom på, at disse typer spil kan være vanedannende! I Nærhed placerer du nummererede brikker på brættet. Hvis du har det højeste nummer, vinder du flisen. Når alle brikkerne er spillet, vinder den person med flest brikker på brættet. Dette spil er simpelt, men kan være rigtig vanedannende, når du lærer at spille. Vær forberedt på at tilbringe et par timer på at forsøge at få en høj score.
For et spil baseret på små celler, så prøv Phage Wars. Du skal tilpasse dig og overtage de dårlige celler for at vokse og overleve i dette spil. I slutningen, hvis du har flere celler er vinderen. Med fantastisk grafik og gameplay, er dette et af vores favorit virus effekt spil. Du skal klikke hætterne i Cap And Pop. Når du klikker på dem nok gange sprænger de og påvirker hætterne omkring den, du sprænger . Målet er at sprænge dem på så få klik som muligt. Spildynamikken i denne titel er virkelig god og sjov.