Spil Stedet » Action Spil » Ødelæg Byen
8.8 / 10 - 363

Ødelæg Byen

Ideen med det her spil er meget simpelt. Du skal forsøge at springe nogle byer i luften. Uanset om det er en middelalderlig Engelsk by eller en moderne Amerikansk by, så indeholder de her spil en masse forskellige byer. Måske er den by du bor i tilgængelig i en af disse spil.

En type krigsspil, som en mange mennesker nyder kan findes i vores ødelæg byen kategori. I disse sjove Flash strategispil, er dit mål simpelt - ødelæg fjendens base eller by. De forskellige titler vil have lidt forskellige grafik og historier, men forudsætningen er den samme - kaos og ødelæggelse på en stor skala.
Ødelæg byen Flash spil er sjovt, hvis du spiller mod computeren, men du har måske også lyst til at se på en af ​​vores Multiplayer Spil for at finde noget, der vil give dig mulighed for at kæmpe mod en virkelig person. Uanset, så gælder det om at få den højeste score og få dit navn på ranglisten. Nogle af de populære titler i denne kategori er Mass Mayhem 4, Viva Caligula og Sort Ridder. At begyndende med nogen af ​​dem, er en god idé, men husk, at vi tilbyder en masse mere. Alt du skal gøre er at tage et kig rundt og se for dig selv på alle de gode ødelæg byen Flash spil, vi har til rådighed til lænestols generaler. Kan du ødelægge forsvaret? Nu er det tid til at finde ud af, om du har evnerne til at indtage byen ved at ødelægge det.