Spil Stedet » TV & Film » A Stitch In Time
8.1 / 10 - 927

A Stitch In Time

Vil du gerne bekæmpe kriminalitet, ligesom Kim Possible? Det er muligt, lige her, lige nu. Slå dig sammen med Kim og hendes venner, og smadr ondskaben.

Til fans af Kim Possible, skal i vide at det ikke er umuligt at finde et godt gratis Flash spil, som er baseret på den populære børnetegnefilm. Og bare rolig. Hvis du er en voksen, som kan lide Kim Possible, så skal vi ikke stoppe dig fra at nyde vores samling af videospil baseret på hit showet.

At være en teenage forbryderbekæmper, er ikke en enkelt opgave. Det kommer du hurtigt til at se, når du spiller nogle af disse spil baseret på Kim Possible. Og hvis du er fan af Ron Stoppable, så bare rolig - Du kan også spille som ham, i nogle af disse spil. Og du kommer til at se en masse kendte skurke, som Monkey Fist, Duff Killigan og Señor Senior, Sr. Og endda Professor Dementor. En Stitch I Tiden 5 og En Stitch I Tiden 3 er to populære spil i denne samling, hvis du skal skynde dig og vil spille med det samme. Begge er fra ”Et Spørgsmål om Tid” serien og vil underholde enhver Kim Possible fan i timer ad gangen. Sørg for at du spiller alle spillene i denne serie efter hinanden. Og når du er færdig, så bliv hængende for at tjekke nogle af det andet udvalg, som vi tilbyder Kim Possible fans.