Spil Stedet » Sportsspil » Barspil » Air Hockey
8.7 / 10 - 8913

Air Hockey

Alle har spillet Air Hockey på et eller andet tidspunkt i deres liv. Nu behøver du ikke tage til en svedt, overfyldt spillehal mere. Du kan bare spille det på din computer. Der er ingen grund til at bruge tårestængte udstyr fra sidste rundes taber, nu kan du i stedet bruge din mus til at slå din modstander.Et sjovt spil som du kan spille igen og igen.

Air hockey er sjovt i virkeligheden, men du har måske ikke altid adgang til et bord. Vi kan hjælpe dig, med vores udvalg af Flash air hockey spil. De er gratis at spille og vil få dig til at tænke at du er sammen med dine venner, mens du flipper pucken frem og tilbage, over bordet - og alt sammen mens du sidder i dit eget hjem.
Spillet air hockey er simpelt og enkelt, men du skal virkelig øve dig for at lære hvordan man skyder pucken til siden, for at score et mål og få pointet. Hvis du spiller spillet i virkeligheden, vil vores gratis Flash air hockey spil hjælpe dig med at hold dig i form, når du har tid på computeren eller din tablet. Nogle af vores yndlings air hockey spil er Air Hockey 2 og AirHockey. Begge tilbyder det grundlæggende, med bare en lille smule mere, for at gøre dem sjove og vanedannende. De er to forskellige spil, så du kan prøve begge, før du beslutter dig for en favorit. Hvis ikke du kan lide nogle af dem, har vi en masse andre Air Hockey videospil, som du kan spille gratis online, så tag dig et kig omkring.