Spil Stedet » Platform Spil » Aitchu
7.7 / 10 - 209

Aitchu

Fan af sværd og ninjaer? Så er du kommet til et rette sted. Dette seje spil lader dig kravle ind under huden på en sej ninja.

Hvis du kan lide Aitchu action spil, så er du kommet til det rigtige sted, min ven. Vi har ikke kun alle 3 populære Aitchu Flash spil, vi har også lignende videospil, som du måske vil kunne lide, hvis du er en fan. Om du vil spille Aitchu 1, Aitchu 2 eller Aitchu 3, så har vi dem alle - og mere.

I serien, spiller du en ninja, som er ude på eventyr. Du skal holde dig i live når du går imod forskellige slags fjender i spillet. Du kontrollerer din karakter med tastaturet, også bevægelserne og kampene. Dette er et enkelt spil, men meget sjovt. Forbered dig på at bruge noget tid på at komme igennem de sidste levels. De er en smule svære. Efter du har gennemført alle tre Aitchu spil, så kom tilbage og få et overblik over lignende typer spil, som du kan spille. Vi tilbyder et stort udvalg og du kan måske endda finde et spil, som du bedre kan lide end Aitchu. Gamle side-scroller spil, som dette kan stadig være tonsvis af sjov og vi vædde med at du vil prøve et i dag. Ninjaens vej er fuld af eventyr. Har du hvad det tager?