Spil Stedet » Puslespil » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Skub kugler gennem banerne og vær forsigtig ikke at spolere dine chancer for at blive færdig. Du skal være ret snu for at gennemføre disse puslespil. Skuf os nu ikke!

Der er mange forskellige Puslespil spil tilgængelige, men Aqua Energizer Flash Spil synes vi er helt specielle. Forudsætningen er simpel - du skubber små kugler igennem diverse baner imens du er forsigtig, og faktisk klarer banerne. Banerne blive sværere og sværere, men også mere og mere spændende. Du er dog advaret; disse hjernespil er ikke for alle og enhver. Du bliver nødt til at være klog for at kunne klare disse - specielt nogle af de sværeste baner. Har du det som det kræver?

For at finde ud af det, kan det være at du skal starte med Skattehuler, som er simpelt. Du bruger tastaturet til at bevæge dig rundt med og grave, imens du indsamler forskellige ting og skatte. Hvis du synes at det lyder nemt, kunne du ikke tage mere fejl. Det kan godt være at du med lethed kommer igennem de første baner, men vi tror at du kommer til at finde ud af at de senere baner er meget mere udfordrende. Ikke alle og enhver vil kunne klare disse spil hele vejen igennem. Har du hvad det kræver? Både Gold Panic og Acno's Energizer er eksempler på fantastiske Flash Aqua Energizer spil som vi har at tilbyde. Det bedste ved det er at de allesammen er gratis at spille. Hvorfor spilde dine penge på et smart computerspil når du kan få dine indre ønsker om kugleskubning udført, online, helt gratis? Hvor du har tiden til det, så har vi spillene som vil holde dig beskæftiget!