Spil Stedet » Platform Spil » Armadillo Knight
8.2 / 10 - 1010

Armadillo Knight

Hvis du godt kan lide middelalderen, så behøves du ikke at søge længere. Hjælp Armadillo Knight med at gennemføre hans mange opgaver. Med store sving med hans store sværd, skal dette dyr smadre hver eneste fjende som står i vejen.

Hvad er en Armadillo Knight? Godt spørgsmål! Hvis ikke du ved det, så er den eneste måde at finde ud af det på, at spille spillene. Ja, du kan spille Armadillo Knight spillet mere end en gang, for at være sikker på at du får den bedste score muligt. Det at der er mere end et spil i serien, viser også hvor mange mennesker, der elsker den nuttede og vilde karakter.

Kan du hjælpe Armadillo Knight med at fuldføre hans mange opgaver? Det er det spørgsmål du skal svare på i Armadillo 3, Armadillo 1, og Armadillo 2. Vi anbefaler at du spiller dem alle, men du skal virkelig starte med det første spil, hvis du vil følge historien og opleve spillet, som de fleste andre mennesker. Når det så er sagt, så kan du også starte med det første og gå baglæns, og stadig nyde Armadillo Knight flash spillene online. Og hvis du kan lide denne serie af spil, så vil du måske tjekke vores samling af Jump to the Top flash spil ud. Du vil måske finde noget du kan lide der. Mens intet kan virkelig konkurrere med Armadillo Knight, så er det at kunne spille andre karakterer og blande det hele lidt, hvad videospil virkelig handler om.