Spil Stedet » Action Spil » Asteroider
8.6 / 10 - 2831

Asteroider

Disse asteroidespil er alle baseret på Atari klassikeren fra 1979. Målet i spillet er enkelt nok; ødelæg asteroiderne, der kommer farende imod dig. Målet er måske enkelt, spillene er ikke. Glæd dig til at prøve disse moderne online udgaver af en gammel klassiker!

Du behøver ikke fortælle os din alder, men hvis du kan huske det klassiske Asteroids Games fra 1979 fra Atari, så bliver du nok glad for at få at vide at vi har et stort udvalg af de bedste Flash Asteroid Games. Og - det her er den bedste del - du behøver ikke komme en femmer i computeren for at spille! Dette spil er enkelt på mange måder, men det er stadig omkring i dag, fordi det kan være så sjovt, når du prøver at forbedre din score.
Hvis du kan komme på Asteroid Games ranglisten, så går det ret godt for dig. Denne slags spil er populære blandt gamere i alle aldre. De er snydende enkle. Spillet er nemt, men svært på samme tid. Du kan kun bevæge dig i få retninger, men når asteroiderne bryder op i mindre dele, kan det være svært at følge med i alting på skærmen samtidig. Du kan få en masse øvelse med vores Flash Asteroid Games, fordi de er gratis at spille online. Om du kun spiller en runde eller skyder asteroider og rumskibe i timevis, så kommer du ikke til at skulle betale en rød reje, hvilket er rart. Nogle af de populære versioner vi har, er Bubble Tanks 2, Hover Phoenix og End Space.