Spil Stedet » Sportsspil » BMX
8.3 / 10 - 4678

BMX

BMX er farligt, det ved alle. Er du en ægte adrenalinjunkie, men har du ikke så meget lyst til at risikere liv og lemmer, eller tilbringe resten af livet i en kørestol? Så prøv disse online BMX spil. Kør om kap, lav stunts og hop hele vejen gennem de forskellige baner, alle fyldt med ekstreme udfordringer.

At køre på en BMX cykel og lave tricks og stunts kan være sjovt, men lidt farligt. Med vores Flash BMX spil, behøver du ikke at bekymre dig om at slå dog. Racing spil er sjove, men når du tilføjer et element af hop og tricks til ligningen, bliver videospil hurtigt gode. Dette er tilfældet med vores gratis stunt cykel spil du kan spille online ..
I Bmx Extreme kan du køre din cykel op og over ramper for at lave en række stunts. Jo bedre tricks du laver, jo højere din score. Hvis du er god nok, kan du være i stand til at få den høje score på en af ​​ranglisterne. Hvis den ikke ser god ud, kan du også prøve BMX Park eller Free Wheels, som er både også er gode. Hvis du elsker at hoppe, vil vores BMX Flash spil holde dig underholdt i et stykke tid. Den bedste del ved dem er, at du kan spille gratis online. Hvis du kan lide racercykler og at lave tricks på ramper, tror vi, at ​​du kommer til at finde dit nye favoritspil i denne kategori. Kan du klare dig gennem alle de forskellige baner, og klare det til slutningen?