Spil Stedet » Færdighedsspil » Fysikspil » Balance
8.8 / 10 - 7176

Balance

Roter og stabel forskellige former og forsøg at opnå perfekt balance i disse fysikspil! Byg dit tårn højere og højere og sørg for at det ikke falder sammen. Har du den forsigtige håndføring, der kræves for at gennemføre disse balancespil? Find du af det nu!

Har du vilde ingeniør færdigheder? Er du god til at balancere virtuelle ting? Med vores samling af Flash Balance spil, kan du teste hvor godt du kan gøre det. Nogle af de spil har endda ranglister, som vil lade dig skrive dig navn, som top scorer. Du skal virkelig være god til fysik for at klare disse spil, men de kan være ret vanedannende, så snart du gennemskuer dem.
Hvor højt kan du bygge dit tårn eller bygning? Det er et spørgsmål vi vil blive nødt til at besvare. At stable virker nemt - og det er det- men fysikken i disse spil, vil virkelig teste dine færdigheder i at balancere virtuelle objekter. To af de mere populære titler vi har er Super Stacker 2 og Tower Blaster. Hvis du virkelig vil have en udfordring, så vil vi anbefale Totem Destroyer. Du har et totem på toppen af et sæt brikker. Målet er at fjerne så mange brikker, som du kan, uden at totemet falder af. Som med vores andre Flash balance spil, bliver niveauerne sværere, jo længere du kommer i spillet. Har du hvad der skal til for at stoppe det hele fra at vælte? Tid til at finde ud af det!
GenGen
83%