Spil Stedet » Puslespil » Match 3-spil » Bejeweled
9.2 / 10 - 5095

Bejeweled

Alle kender Bejeweled og alle elsker det. Her kan du finde alle mulige slags Bejeweled spil, hver med deres unikke stil. Du kan spille Bejeweled med jungletema, abetema eller sågar pirattema. Sørg for at få prøvet dem alle!

Du er sikkert bekendt med spillet Bejeweled, men vidste du, at der er en hel forskellige versioner? Vi har et væld af gode Flash Bejeweled spil, der vil holde dig underholdt. Hver af disse spil har et unikt design og spilles lidt forskelligt, men vi er sikre på, at du vil finde noget, du elsker. Du kan endda prøve dem alle, hvis du ønsker, fordi de er gratis at spille online.
Uanset om du ønsker at gå med et abe tema, en pirat smag eller jungle Bejeweled, har vi dig dækket. Vores udvalg af gratis Flash Bejeweled spil er gratis at spille online, når du har lidt ekstra tid. Nogle af vores mest populære titler er Ancient Jewels og Juvel Udfordringen. Du kan også vælge at prøve Fitz!, hvor du skal rydde et sæt farvede fliser ved at matche dem op. Få tre i træk i samme form og du klarer sættet. Du kan også ændre to tilstødende figurer, indtil du får et match. Du kan øve mod computeren eller blande det med multiplayer mode! Uanset hvilket Bejeweled Flash spil, du vælger, så prøv at se om du kan komme på ranglisten med dit navn!
RainRain
84%
GemsGems
83%