Spil Stedet » Simulationsspil » Virksomhedsspil » Bestyr en Bondegaard
9.6 / 10 - 65535

Bestyr en Bondegaard

Har du det der kræves for at være en bondemand? Dyrk de bedste afgrøder, opdræt de smukkeste heste og tag dig godt af din flok med får. Men en bondemands liv kan være hårdt, du skal holde udkig efter krybskytter og vilde dyr. Sørg for at din bondegård kører godt og bliv den bedste bondemand!

Har du lyst til at plante og høste en række afgrøder - uden at få sved på panden? Vores fantastiske Flash gård simulationsspil vil give dig alt, hvad du lyster - og meget mere til. Vi har taget os tid til at finde de allerbedste Flash landbrugsspil man kan spille online gratis. Ligegyldigt hvilken type gameplay, du kan lide, er vi sikre på at have noget for dig i denne kategori. I Family Barn, skal du passe på familiens ejendom. Kan du styre alle detaljerne, der skal være ordnes, så du kan gå videre til den afsluttende fase af spillet? Dette landmandsspil er vanedannende, men kan være masser af sjov.
For noget lidt større i størrelsen, så prøv Smiley Deco Farm Field. Du er ansvarlig for en hel gård og kan bygge bygninger, plante afgrøder, og meget mere. Dette spil har en masse detaljer, der gør det interessant og udfordrende at spille. En anden simpel men sjov farm simulator er Goodgame Farmer. Du skal pløje markerne, plante frøene, og derefter høste afgrøderne i dette spil. Det lyder som en masse arbejde, men det er sjovt at se frøene vokse og blive til planter. Kan du nå til slutningen af ​​dette spil?