Spil Stedet » Simulationsspil » Virksomhedsspil » Bestyr et firma
8.9 / 10 - 6495

Bestyr et firma

Byg dit eget forretningsimperium med disse firmaspil. Driv en bilvask, byg dit eget hotel eller skab din helt egen forlystelsespark. Sørg for at bringe penge ind i firmaet, så din virksomhed bliver en succes! Mor dig godt!

Ønsker du at drive din egen virksomhed som en CEO eller beslutningstager? Det kan du nu med vores samling af de bedste Flash firma spil. Fra små butikker til store fabrikker og der udover, har vi noget for alle typer spillere. Det bedste er, at du kan spille disse videospil online gratis. Et af de populære titler i denne kategori er Skønheds Feriested. I dette spil, skal du styre en skønheds Resort. Kan du formå at gøre alle gæster glade? Hvad angår arbejds simulationer går, er dette en masse sjov. Hvis du kan lide spillet, kan du overveje en karriere i hotelbranchen!
Et andet godt firma Flash spil at spille online er Marina. Du er ansvarlig for en marina i dette tycoon spil. Hvor mange penge kan du tjene? Har du hvad der skal til for at være leder i branchen? Nu kan du finde ud af det. Dette spil kan give timers underholdning. Et flyvemaskine simulationsspil du måske vil kunne lide er Now Boarding. Dette spil kan være en vanskelig opgave på nogle niveauer, men hvis du holder hovedet koldt og tænker klart, vil du være i stand til at nå hele vejen til slutningen af ​​spillet. Ser man sig omkring, vil du se, at vi har "styr et firma" spil for alle slags spillere.