Spil Stedet » Færdighedsspil » Reaktionsevnespil » Bevæg Musen
8.8 / 10 - 502

Bevæg Musen

Ligesom man ville forvente spilles alle spil i denne kategori kun med musen. Du skal bruge en skarp hjerne og sikker hånd for at gennemføre dem alle – prøv engang!

GenGen
83%
Vores Flash Bevæg musen spil er gode, fordi du ikke behøver at bruge tastaturet overhovedet. Hvis du leder efter sjove spil at spille online, der er gratis og ikke kræver, at du hamrer og hakker på et tastatur, skal du prøve at tjekke nogle af titlerne i denne kategori ud. Vi har valgt de allerbedste spil, der kun kræver en mus til at spille med.
Klik Labyrint er en type løb på tid spil, der kræver hurtige reflekser. De første niveauer er nemme, men du skal være er opmærksom, mens du laver fremskridt fra trin til trin. Nogle af de senere af dem er virkelig svære og vil kræve al din opmærksomhed at fuldføre. Hvis du øver dig nok, kan du komme på leaderboardet på nogle af spillene. Magnettårne og Amatør Kirurg er andre eksempler på Bevæg musen Flash spil du kan spille online gratis. Med så mange fantastiske spil til rådighed, kan du være sikker på at have det sjovt, med at gå igennem dem alle for at finde din favorit. Til spil, hvor du kun bruger en mus til at flytte, er du kommet til det rette sted. Din reaktionstid skal være hurtig, men med øvelse vil du være i stand til at komme igennem spillene nemt.
ChokChok
76%