Spil Stedet » Færdighedsspil » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

Målet i disse Bloons spil er enkelt: ryd banen for så mange Bloons som muligt, med en begrænset mængde pile og kugler. Det lyder måske nemt, men der kræves nogen evner for at gennemføre alle banerne. Prøv forskellige stilarter af spillet for at blive den bedste Bloons spiller der findes!

Ikke hørt om Bloons? Det vil du snart! Målet med disse spil er simpelt - Skyd så mange Bloons som du kan med det ammunition, du får - typisk dartpile eller kugler. Mens spillet lyder simpelt, kan disse spil være noget af en udfordring. De første levels er normalt lette, men efter level fire eller fem, vil vinderne blive adskilt fra taberne!
Hvis du er ny i denne form for pege og skyde spil, vil du måske starte med noget som Høst Æg. På den anden side, så hvis du har spillet disse skyd boblen spil i et stykke tid, vil du måske prøve Christmas Bloons eller Even More Bloons. De tilbyder bege mange forskellige levels, der bliver gradvist sværere. Kan du gå hele vejen til enden? Der er kun én måde at finde ud af det på. En af de bedste ting ved vores samling af Flash Bloons videospil er, at du kan spille dem gratis online. Når du har lidt tid og ønsker at slippe af med noget stress,er alt hvad du behøver at gøre at begynde at spille et af de spil i denne samling. Du vil højst sandsynligt finde en bestemt titel, som du kan lide mest, men alle vores Bloons Flash spil er sjove på deres egen måde.
PopPop
77%