Spil Stedet » Puslespil » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Bloxorz siger du? Ja, Bloxorz… I disse spil er målet at rulle en blok fra en side af banen til den anden. Du skal være meget forsigtig hvilke træk du udfører, da der altid er en chance for at falde.

BlocBloc
82%
Målet med Bloxorz spil er enkelt. Alt du skal gøre er, at få en blok fra den ene side af skærmen til den anden for at klare levelet. Det lyder let, men du skal være forsigtig med hver eneste bevægelse du laver, så du ikke taber og er nødt til at starte forfra. Jo færre træk, du bruger, jo højere din score. Hvor mange levels kan du klare?

Vi har en hel del spil i denne kategori, men den oprindelige Bloxorz er et af de bedste Flash spil, at spille online i din fritid. Et spil, der ligner, er Bloc, som har et andet navn, men er det samme grundlæggende spil, hvor du skal bevæge en enkelt blok. Med fem forrygende levels, er Nano Factory et godt spil der ligner Bloxorz. Kan du klare dig hele vejen igennem Nano Factory? Som med de andre Flash spil i denne kategori, skal du nå til slutningen i så få træk som muligt. jo færre træk, du bruger, jo højere din samlede score. Hvad er det mindste mængde af træk du kan bruge til at rydde level 4? Spil spillet for at finde ud af det.