Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Board Games
9 / 10 - 5633

Board Games

En perfekt lørdag aften; et spil risk med dem du holder af, der varer hele aftenen. Sjov for hele familien! Er du træt af din lillebror, der altid snyder eller er din far en dårlig taber? Spil alle dine favorit-brætspil her, online!

Kan du lide klassiske brætspil? Vi har masser af dem - som foreksempel dam, skak, og endda et spil baseret på Deal Or No Deal. Vi har også strategi brætspil, der lader dig tage rollen som general, som du forsøger at besejre fjenden uanset hvad. Den bedste del er, at der ikke er noget at rydde op bagefter! Alt du skal gøre er at trykke på en knap, og du kan starte fra bunden.
Vi har endda nogle multiplayer brætspil. Hvis du hellere vil spille mod en computer modstander, kan du ogs gøre det. Et af de mere populære brætspil i vores samling er Verdenskrige 2, som giver dig mulighed for at vælge en hær, et kort til at kæmpe på, og endda antallet af spillere i kampen. Efter det, før krig! Dette enkle krigsspil er vanedannende. To andre populære titler i vores Flash Brætspil afsnit er Verdenskrige og Dice Mogul. Begge af dem vil give timers underholdning - uanset din alder. Hvis du kigger rundt, vil du se, at vi har en hel del forskellige typer af spil til alle typer af spillere. I nogle af disse spil, kan du endda få dit navn på ranglisten, hvis du er god nok.
DiamDiam
76%