Spil Stedet » Børnespil » Uddannelsesspil » Bogstavspil
8.2 / 10 - 542

Bogstavspil

Forn ogen som har brug for at lære alfabetet, eller bare har brug for noget ekstra øvelse, så er vores alfabet spil perfekte. De er sjove at spille og på sammetid meget uddanende. Noglegange skal du lære alle bogstaverne for at kunne slutte spillet, andre gange skal du vinde over dine fjender imens du lærer bogstaverne. Uanset hvad, så er vores alfabet spil altid sjove!

At lære bogstaver behøver ikke at være svært. Med vores Flash alfabet spil, er dit barn sikkert på lære noget og samtidig have det sjovt. Vi har en bred vifte af spil i denne sektion, så vi er sikre på at have noget for alle, der skal lære alfabetet eller øve noget mere. I Alphabet Shoot er det at lære bogstaver gjort sjovt ved at sætte det sammen med et spil, hvor man skal skyde fjender ned. Lavet til mindre børn, er dette video spil gratis at spille online, og er en fantastisk måde at hjælpe med at børn deres børste deres sproglige færdigheder af.

Et andet godt alfabet Flash spil at spille online er Alpha Drive. Børn har brug for at kende deres bostaver for at indsamle alle poletterne. Mens det er meget let at spille, er det en stor udfordring og øvelse for en der forsøger at lære alfabetet. Et sjov skjulte ting alfabet spil er Rumble in the Jungle. Enhver, der er ved at lære deres bogstaver kommer til at elske den sjove måde, at de lærer og undervises i dette spil! En del puslespil og en del læring, er dette en fantastisk måde for børn at blive underholdt og lære på samme tid.