Spil Stedet » Klassiske Spil » Bomberman
8.9 / 10 - 6435

Bomberman

Det originale Bomberman spil blev udgivet i 1983. Siden da er der kommet mange udgaver af det klassiske spil. Her kan du finde vores store samling af Bomberman spil. Hver med sin egen stil og sit eget gameplay, så sørg for at tjekke dem alle!

Kan du huske Bomberman? Hvis ikke, får du en masse sjov. Vores Flash Bomberman type spil er sjove og tilbyder mange forskellige udfordrende niveauer og bosser at besejre. Mens de levels der er i begyndelsen niveauer normalt er super nemme, for at give dig mulighed for at vænne dig til spillet, så kan du regne med, at det bliver mere udfordrende, som du skrider frem.
Bomb It 4 er et af vores foretrukne Bomberman spil. Du kan vælge mellem tre forskellige gameplay stilarter, der vil blande, hvad du skal gøre for at opnå sejr - gerne dræbe alle fjender, indsamle alle mønter eller andet. Uanset dine evner, kommer du til at synes at dette spil er en sjov udfordring, der kan tage dig lidt tid at mestre helt. Hvis det Bomberman Flash spil ikke lyder sjovt, kan du også tjekke Playing With Fire 2 eller Bomberman Pyromasters, som ligner hinanden, men har deres egen stil og regelsæt. Når du finder den bedste version, kan du være sikker på, at du skal bruge mere end en time eller to på at rydde alle de forskellige niveauer. Når du har behov for at spilde lidt tid, skal du sørge for at besøge os for de bedste videospil du kan spille online gratis.