Spil Stedet » Action Spil » Kampspil » Boxing Games
8.7 / 10 - 12437

Boxing Games

Boksning er en sport, der er blevet praktiseret i evigheder. De gamle ægyptere fik deres modigste og stærkeste mænd til at slås mod hinanden for mere end 4000 år siden! Nu har du chancen for at træde op i ringen og ikke kaste håndklædet ind før end din modstander er slået i gulvet!

Hører du Eye of the Tiger temaet fra Rocky film lige nu? Hvis ja, er du sandsynligvis en fan af ringen. Den gode nyhed er, at vi har et stort udvalg af Flash boksning spil du kan spille gratis online. Dette er en af ​​de ældste sportsgrene i verden, men de moderne virtuelle versioner kan være lige så spændende på mange måder.
Er du klar til at smide din hat ind i ringen, og se om du kan blive kronet mester? Hvis du kan knock-oute dine modstandere og øge dit KO niveau, kan du komme på ranglisterne, hvor dit navn vil stå som en af ​​de bedste spillere. Boxing spil online er fedt, fordi det ikke tager en masse tid, men stadig er sjovt at spille. Boksning er en smule hårdt, men det er bestemt ikke en af ​​de mest voldelige typer af spil på markedet. Sporten kan hjælpe med at lære sportsånd og andre færdigheder - som hånd / øje koordination. Hvis du er klar til at klatre i ringen, skal du vælge en af ​​vores store Flash boksning spil og begynde at kæmpe med de rigtige hooks og uppercuts. Adrian! Med disse titler, kan du være Rocky eller din foretrukne bokser fra den virkelige verden.