Spil Stedet » Klassiske Spil » Breakout
8.9 / 10 - 3913

Breakout

Det originale Breakout spil udkom tilbage i 1976. Det blev øjeblikkeligt en succes for Atari, der udviklede det. Målet med spillet er enkelt, du skal ødelægge laget af mursten med en hoppende bold. Du reflekterer bolden med pladen, som du kontrollerer. Målet er måske enkelt, men det er spillet helt sikkert ikke!

Breakout var et af ​​de allerførste udviklede video spil. Det kom ud tilbage i 1976 og var et hit for Atari på det tidspunkt. Som navnet antyder, forsøger du at bryde ud af en mur ved at ødelægge lag af mursten ad gangen. Hvordan, spørger du? En hoppende bold, selvfølgelig! Det er her, din dygtighed kommer i spil. Den bedste nyhed er, at vi har mange forskellige typer af Flash Breakout spil du kan prøve.
Mens den grundlæggende forudsætning af dette spil er enkel, eksisterer der stadig en hel del opfindsomhed. For eksempel i Star Ball. I dette Flash breakout spil, hvor nogle af murstenene tager mere end ét hit at bryde og andre mursten indeholder power-ups og bonuspoint. Niveauerne bliver stadig vanskeligere, så hvis du kan få dit navn på den ranglisten, klarer du dig godt. Nogle andre gode breakout Flash spil, vi tilbyder er bl.a. Fairy Arkanoid og Crush Maniacs. Begge disse titler vil lade dig slå så mange mursten som du kan. Mens de er lidt anderledes, tror vi, ​​du kommer til at have det sjovt med dem. Tricket er at lære at styre paddelen korrekt, så du kan få gode vinkler og bryde en masse mursten.
BloxBlox
74%