Spil Stedet » Puslespil » Match 3-spil » Bubble Shooter
9 / 10 - 56662

Bubble Shooter

Alle disse Bubble Shooter spil stammer fra det oprindelige Puzzle Bobble spil, der blev udviklet og udgivet af Taito Corporation. I disse spil skal du fjerne alle boblerne ved at skyde dem med en boble med samme farve. Som spillet skrider frem vil banerne blive sværere og sværere og du vil have mindre tid til at planlægge din strategi. Tidsløst og sjovt for alle aldersgrupper!

Kan du lide Bubble Trouble eller lignende spil? Vores samling af Flash Bubble Shooter spil vil holde dig underholdt og tilfreds. Vi tilbyder et udvalg af forskellige versioner af dette populære spil. Målet er enkelt - fjern så mange bobler fra hvert level som muligt. Du gør dette ved at skyde en boble. Når farven på to bobler matcher, når de rører, springer de!
Hvis spillet lyder simpelt, har du ret, men som du kommer gennem niveauerne, vil du finde dem mere og mere udfordrende. Dette er, hvad der trækker så mange mennesker til Bubble Shooter spil. Vi gør det nemt at finde et, du kommer til at elske ved at tilbyde et bredt udvalg af spil i denne kategori. Selv hvis du aldrig har spillet denne type spil før, kan du finde et, som du kan spille. Det er nemt at starte op. Et af de bedste Flash Bubble spil, vi har, er Super Bobler, som handler om farverne på boblerne. Du er nødt til at tænke hurtigt, men du er også nødt til at rydde alle boblerne, før du kan komme videre. Jo flere bobler du får, jo højere din score. Hvis du sprænger boblerne hurtigt, får ekstra point og så du kan placere dig på ranglisterne på nogle af spillene.