Spil Stedet » Færdighedsspil » Bubble Trouble
8.9 / 10 - 5283

Bubble Trouble

Ødelæg boblerne ved at lave en mur af lodrette pile. Sørg for at prøve alle de forskellige stilarter af dette klassiske spil!

Hvis du elsker Bubble Shooter spil, vil du blive betaget af vores samling af Flash spil baseret på den klassiske Bubble Trouble. I stedet for at skyde bobler i disse spil skyder du pile eller lejlighedsvis kugler. Selvom konceptet er enkelt og gameplayet er let at gennemskue, kan du hurtigt blive betaget, da niveauerne efterhånden blivet svære. Har du hvad der skal til for at få en top score på Bubble Trouble online?

Flash Bubble Shooter spil er virkelig populært online. Det er derfor, vi har taget os tid til at finde de allerbedste spil smo den oprindelige Bubble Trouble. Uanset dit niveau, tror vi, at ​​du kommer til at finde noget, som du elsker. Fra begyndere til mere erfarne boble mestre, har vi et spil for alle typer af spillere. Det klassiske Bubble Trouble er en af ​​favoritterne i denne kategori, naturligvis, men vi har også et stort udvalg af lignende spil, du også kan nyde. For eksempel kan du prøve Bubble Struggle eller Fare Pige. De er begge gode måder at fordrive tiden, mens du træner din hjerne lidt. Det bedste er, at du kan spille gratis så mange gange som du ønsker.