Spil Stedet » Simulationsspil » Virksomhedsspil » Build Your Island
8.5 / 10 - 6431

Build Your Island

Titlen siger det hele. Byg din egen ø med disse spil! Der er masser af valgmuligheder og en række forskellige typer spil. Du kan gå i krig på din ø eller blot bruge den til at starte gårde og dyrke dine afgrøder. Disse spil garanterer dig timevis af sjov!

Hvis du kan lide Simulationsspil, du kommer til at elske vores samling af Build Your Island Flash spil som du kan spille online gratis. Uanset om du ønsker at spille enkelt og sjovt eller mere kompliceret og udfordrende, har vi et simulationsspil du vil nyde. En af de mest populære titler i denne kategori er Island Tribe 2.
Hvis det ikke er din smag, kan du prøve Bunni eller Royal Envoy 2. Begge disse spil vil give dig mulighed for at styre et kongerige. Hvis du træffer de rigtige beslutninger, vil du komme langt. Hvis du ikke træffer de rigtige valg, er du nødt til at mislykkes og tabe dit rige. Ikke alle vores Build An Island spil har kampe i dem. Med så mange muligheder at vælge imellem, kan du prøve et andet spil hver gang du spiller. Fra at plante afgrøder på øen til at gøre, at du har, hvad du behøver for at gå i krig, vil vores Flash Island simulationsspil holde dig beskæftiget i timevis ad gangen. Og når du er færdig, kan du starte forfra fra bunden og opbygge noget endnu bedre. Lyder sjovt? Vælg en af ​​de gratis spil på denne side og kom i gang med at spille.