Spil Stedet » Færdighedsspil » Fysikspil » Byg en Bro
8.2 / 10 - 831

Byg en Bro

Hvis du er oppe på en udfording, så spil vores byg en bro spil! Du skal lever fragt til den anden side, uden at det falder ned. Det betyder at du bliver nødt til at bruge alle dine ingeniør evner og din intelligens til at vinde disse byg en bro spil. Noglegange vil du være nødt til at være så hurtig som muligt og andre gange vil du være nødt til at bruge dine penge vist, for at kunne færdiggøre broen. Men, hvis du nyder ingeniørspil, så vil de her spil helt klart være noget for dig.

Vores Byg en bro Flash spil er sjove og udfordrende på samme tid. Uanset din alder, vil du finde noget i denne kategori, der vil holde dig beskæftiget i timevis ad gangen hvis du er en gamer, der kan lide bygge spil. Du kan spille ​​dem gratis online, hvilket betyder at du kan prøve så mange som du vil, indtil du finder det du bedst kan lide. Du har tre liv til at forsøge at få al lasten over floden i Skildpadde Bro. Nogle af skildpadderne vil glide under vandet, som vil få dig til at falde i vandet og miste et liv. Kan du få alle lasten på tværs af og rack op en høj score?

I FWG Bridge 2, skal du hjælpe små skabninger med at krydse kløfter ved at bygge broer for dem. Mens dette lyder virkelig nemt, er de sværere niveauer noget af en udfordring. Hvis du elsker Flash bro bygge spil, tror vi at, vil du elske dette spil. Du har kun nogle mange penge til at bygge broer i Broværk, men hvis du er omhyggelig, kan du bruge dine penge fornuftigt og sørge for at bygge nok robuste og stærke broer. Dette er et af ​​de bedste Flash byg en bro spil i denne sektion.