Spil Stedet » Platform Spil » Castle Cat
8.1 / 10 - 820

Castle Cat

Castle Cat er et fantastisk spil. Det er sjovt, at et sødt kattespil som det her kan være så underholdende. Prøv at bank alle denne lille kats fjender! Miauv!

Ikke hørt om Castle Cat? Hvis ikke, er du nødt til at prøve et af ​​disse fede side-scroller Flash spil. De er gratis, let at spille, og kan være søde, yndige, og endda en smule sjove. Du vil måske at starte med det første adventure - det klassiske Castle Cat. Når du slår dette spil, kan du vende din opmærksomhed mod efterfølgeren.

I Slotskatten 3, kan du bruge bomber og din trofaste morgenstjerne til at kæmpe dig vej gennem rumvæsener og slanger. Åh, og glem ikke alle de mindeværdige bosser i slutningen af niveauerne. Hvis du hopper på en kaktus, kan du få nogle bonuspoint. Du bevæger dig ved hjælp af piletasterne. Niveauerne er tidsbaseret, så du få lidt travlt. Hvis du kan lide nogen af slottet Cat Flash spil, bør du kigge rundt for at se, hvad vi ellers har i denne kategori. Vi har et bredt sortiment af løbe og springe side scrollers samt den altid populære springe til toppen type spil. Det faktum, du kan spille dem alle online gratis gør dem bre så meget bedre. Prøv at redde slottet som en kat først, men når du er færdig, så bliv her for at se de andre store spil, vi har at tilbyde.