Spil Stedet » Færdighedsspil » Catch
8.3 / 10 - 40

Catch

Grib alt hvad der kommer i din retning. Scor point ved ikke at tabe noget og se om dine hænder er sikre nok til at nå til toppen af ranglisten!

Er du god til at fange tilfældige genstande? Når tingene begynder at falde fra himlen (øverst på skærmen), skal du have en god hånd og øje koordination for at kunne gribe. Selv hvis du kan fuldføre lave niveauer i nogle af disse spil, kan du have lidt problemer med de mere udfordrende senere niveauer.
Den fede ting ved disse typer af spil er, at de er en udfordring, men de er ikke umulige at slå. Med lidt øvelse, kan du komme op med en strategi, der giver dig mulighed for at få en top score. Selv hvis du ikke scorer en masse point, kan det at fange faldende genstande, være en god måde at frigive en lille smule stress. Et af de mere populære Flash spil i denne kategori er Pel. I denne, jonglerer du hoppende pixels. Selv om det lyder let i starten, når du begynder at spille spillet, er det vanedannende hurtigt. Sørg for at du regner ud, hvordan at bruge power-ups tidligt, så du kan få din højeste score på ranglisten. Hvis du kan lide faldende objekt Flash spil, så tag et kig på nogen af de spil på denne side.
PelPel
75%