Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Chinese Checkers
8.1 / 10 - 916

Chinese Checkers

Du vil hurtigt overkomme forskellene imellem dette spil, sammenlignet med et normalt spil dam. Selvom du ikke kender reglerne til damspil, så kan du nemt spille denne udgave af dam. Spil imod computeren eller imod en menneskelig modstander online.

CapsCaps
76%
Vores Flash Kinesisk dam spil er gratis at spille online og giver dig al den spænding fra brætspillet uden at nogen af ​​besværet. Uanset om du spiller mod computeren eller finder en multiplayer version, der vil lade dig spille mod en menneskelig modstander et andet sted i verden, tror vi, at ​​du vil kunne lide titlerne, vi har til rådighed. Stone Checkers er blot én af mange online Kinesisk Dam videospil vi har i vores samling.

To andre populære Kinesisk dam spil, vi har, er Kinesisk Dam og Blobs. Begge af dem er unikke og interessante versioner af det klassiske strategi spil. Du behøver ikke bekymre dig om at miste dine kugler! Og der er heller ingen oprydning, når du er færdig. Alt du skal gøre er at trykke på en knap, og du kan starte forfra fra begyndelsen og spille igen. Dette er en af ​​årsagerne til at folk elsker at spille vores online Flash spil. Hvis du kan lide Kinesisk Dam men ønsker noget lidt anderledes - men stadig med en asiatisk smag - foreslår vi, at du tjekke vores Mahjong Flash spil ud for at blande det op en lille smule. At spille Kinesisk dam er sjovt, men selv med de forskellige variationer, vi har, kan du nogle gange ønske noget lidt anderledes.