Spil Stedet » Sjove Spil » Clean Face
7.5 / 10 - 4954

Clean Face

Hvem kan ikke godt lide et rent ansigt? Hvis du ikke har bumser selv, så kan du øve dig på dime evner lige her. Hvis du har bumser, så kan du finde ud af hvordan det er at prikke bumser uden at skade dit eget ansigt.

Rengøring af dit ansigt og at være velplejet er vigtig i den moderne verden. Vores rens ansigt Flash spil kan hjælpe med at statuere et eksemepl og samtidig have en lille smule sjov. Disse spil vil ikke være for alle, men vi anbefaler at du prøver de spil mindst en gang for at se, hvad alt postyret handler om. Selvom det ikke er for enhver gamer derude tror vi, at ​​de fleste vil se en smule humor i disse sjove spil.
I Væk Med Acne!, skal du bruge musen til at flytte markøren og poppe bumser i ansigtet og på halsen. Ja, det lyder klamt, og det er lidt underligt, men ønsker du ikke at vide, hvor mange bumser du kan klemme i den tildelte tid? Nu kan du finde ud det af uden at beskadige dit eget ansigt! Dette er ikke det eneste Clean Face Flash spil vi tilbyder. Vores andre gode Flash spil der involverer hygiejne er Pluk Mit Skæg. I dette enkle og søde spil, bruger du pincet til at plukke en mands overskæg. Spillet er faktisk sjovere end det lyder! Hvis du har et par minutter, anbefaler vi at du prøve det. Hvis ikke, så spil et af ​​vores andre rene ansigt videospil gratis online.