Spil Stedet » Sportsspil » Cricket
8.6 / 10 - 1776

Cricket

Det kan godt være at du ikke kan lide Cricket i virkeligheden, men disse spil er virkelig seje. Nogle spil fokuserer på kun et aspekt af cricket, andre giver dig mulighed for at spille med et helt hold af cricket spillere. Jeg udfordrer dig til at prøve at blive en virtuel cricket pro!

Dette er ikke den mest populære sport i verden, men mange mennesker elsker stadig spillet. Vores Flash Cricket spil dækker spektret fra baggårds pladser til de store ligaer og alt derimellem. Nogle af demkoncentrerer sig bare om ét aspekt af spillet, som at gribe eller slå. Andre lader dig tage dit team hele vejen, selv en turnering hvor du kan forsøge at vinde mesterskabet.
Uanset om du spiller et spil baseret på virkelige teams, eller du spiller en af ​​de andre Cricket Flash spil, kan det at spille online gratis hjælpe dig med at slappe af og lindre lidt stress, mens du fordriver tiden. En af vores mest populære titler er Grib-Cricket, som bare koncentrerer sig om at fange bolde. Se om du kan få den højeste score og slå alle dine venner. To andre titler er Gully Cricket og Ashes 2 Ashes Zombie Cricket. Begge Cricket spil sætter dig lige ind i handlingen, men kræver stadig, at du skal træde tilbage og tænke over din overordnede strategi. Uanset hvad du vælger, tror vi ​​du kommer til at nyde alle de forskellige typer spil om Cricket vi har at tilbyde. Når du spiller et, tror vi at ​​du vil få lyst til at prøve dem alle mindst én gang.