Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Dam
8.2 / 10 - 5922

Dam

Er du den næste Marion Tinsley eller Don Lafferty? For de, der ikke kender det: Dam spilles på et 8x8 feltet bræt, med tolv brikker på hver side. Brikkerne bevæger sig og fanger hinanden diagonalt. Dit mål er, at fange alle din modstanders brikker. Held og lykke!

Dam er et meget gammelt spil, men det er stadig sjovt, især når du spiller en af ​​de titler i vores samling. Vores Flash dam spil er de bedste. Nogle giver dig mulighed for at spille mod computeren, mens andre lader dig spille mod andre menneskelige spillere. Hvis du tror, ​​du har hvad det kræver at være en dam mester, er det tid til at placere brikkerne på brættet og se hvor godt du kan virkelig gøre.

Dambrættet er et simpelt bræt med 8x8 firkanter. Hver side starter med 12 brikker på deres side af brættet. Ved at flytte frem eller hoppe over modstandere, er dit mål at forsøge at fjerne alle modstanderens brikker ved at hoppe over dem. Hvis du er forsigtig, kan du lave super hop og tage to eller flere brikker i en enkelt tur! Uanset om du spiller mod computeren eller mod andre menneskelige spillere, tror vi, at ​​du kommer til at have det sjovt med dette enkle og ikke-voldelige brætspil. Dam kan ikke være alles favorit spil, men det kan være sjovt for nogle mennesker. Enkeltheden i spillet er rart, men der er strategier, du kan sætte på plads for at sikre, at du vinder.