Spil Stedet » Online Spil » Dance
8.4 / 10 - 5067

Dance

Så du tror du kan danse? Har du hvad der kræves for at bevæge dig som Michael Jackson eller Shakira? Med de her spil kan du øve dig på dine moves og måske endda lære nogle nye. Blær dig med dine skills her og bliv den bedste danser nogensinde!

Kan du lide at danse? Hvis ja, så vil du at elske at blive groovy med vores udvalg af gratis Flash dansespil. Ligegyldigt hvilken type spil, du kan lide at spille, hvis du er en musik-fan, der ikke kan stoppe dine tæer fra at vrikke, når du hører et beat, kommer du til at elske at sidde i sædet og spille disse spil. Fra simple til komplekse, vi har noget for alle.
Jungle Jiggy er et af vores mere populære danse spil du kan spille online. I det, skal du bruge piletasterne og forsøge at ramme dem, som de vises på skærmen. Jo mere præcis du er, når du gør dette, jo flere point får du. At få en "Perfect" combo vil øge din score og få dit navn på ranglisterne. To andre titler i vores liste over de bedste Flash dansespil er High School Cheerleader og Hip Hip Ikke Stop. Uanset hvilken type dans, du kan lide, vil vores spil holde dig vrikkende med tæerne og få dig til at bevæge din booty til musikken - også bare ved hjælp af piletasterne på computerens tastatur. Hvis du har brug for at boogie og ønsker at danse til solen kommer op, så vælg et spil på denne side til at komme i gang.