Spil Stedet » Sportsspil » Barspil » Dart
7.9 / 10 - 1828

Dart

Når man siger dart tænker de fleste på overvægtige, britiske mænd med sømandstatoveringer og en øl i hånden. Men dart er blevet et meget populært spil og du kan oven i købet spille det online. Har du den rolige hånd, der kan gøre dig til en dartmester? Find ud af det her!

Vores Flash dart spil giver dig al den spænding og sportsånd fra rigtig dart uden risiko for at nogen bliver ramt. At kunne at skyde nogle pile, når du vil i bekvemmeligheden af din computer. Fra detaljerede simuleringer til spil, der er mere for sjov snarere end nøjagtighed, har vi noget for enhver smag. Det bedste er, at du ikke behøver at bruge nogen penge for at spille dem.

En af vores mest populære titler i Flash dart kategori er Darts Sim. I dette spiller du mod computeren, men du skalfor at vinde kampe for at låse op for nye områder. Du kan vælge mellem fire forskellige karakterer og dart stilarter. Musen bruges til at kaste pile på brættet, hvilket betyder at du vil få brug for en lille smule dygtighed. Med lidt øvelse, kan du gennemskue det og få masser af point til at slå spillet. Hvis det ikke er for dig, så anbefaler vi Darts 301 Or 501 eller Bullseye, to andre populære dart spil du kan spille online gratis. De tilbyder begge al spændingen fra at skyde pile alle fra komforten af uanset hvor du tilfældigvis er sammen med din computer. At spille dart online er en fantastisk måde at bruge lidt tid på at forsøge at slappe af.