Spil Stedet » Bilspil » Dirtbike
8.6 / 10 - 120

Dirtbike

Prøv disse ekstreme Dirtbike spil nu. Kør om kap i forskellige sværhedsgrader, mens du balancerer din motorcykel perfekt. Målet er at nå målstregen uden at falde af din motorcykel eller køre ind i noget. Undervurder det ikke, det er meget sværere end det lyder!

Vores Trail Bike Flash spil er en spændende måde at få din motorcykel fix med din computer og en internetforbindelse. Uanset om du vil have noget realistisk eller noget lidt "derude" har vi alle typer for cykel racing spil, der vil teste og udfordre dig. Det fede ved nogle af dem er, at du kan opgradere din cykel, som du skrider frem, så du kan håndtere de mere udfordrende baner.
En af de bedste Flash Trail Bike spil, vi har i øjeblikket, hedder Dirtbike. Du kan vippe din cykel i dette spil, så du kan lave sværere hop, men du skal passe på at du ikke læner dig for meget tilbage tilbage, ellers vælter du! Dette spil er masser af sjov for alle der kan lide dirt bikes og racing op og ned jordbakker. To andre titler, som folk kan lide, er Dirty Bike Racers og Motocross TG. Begge er gode Flash dirt bike spil, der vil holde dig beskæftiget i timevis, mens du forsøger at fuldføre hvert niveau på kortest mulig tid, mens du samler point op for at gøre stunts og andre tricks, mens du kører. Du bliver glad uanset hvad du vælger, hvis du er en dirt bike gamer i hjertet.