Spil Stedet » Færdighedsspil » Reaktionsevnespil » Dodge
8.8 / 10 - 183

Dodge

Undgå alt der kommer flyvende imod dig! Men du skal være hurtig og på vagt. Spil forskellige spil, der har hver deres unikke stil og prøv at slå den højeste score!

Vores Flash dodging spil er enkle, men alligevel stadig masser af sjov. Dybest set, er dit mål at forsøge at undgå objekter, som kommer imod dig. Genstandene vil variere (ganske lidt) afhængigt af hvilket spil du rent faktisk spiller, en ting, der er helt sikker, er at kommer til at få et par overraskelser uanset hvilket spil du vælger. En af de bedste ting ved disse typer af spil er, at det bliver sværere jo længere du kommer frem, så de er altid udfordrende. Nogle af dem kan være for svære for dig til at du kan komme til den sidste bane.
Et af de foretrukne Dodging spil online, vi har til rådighed, kaldes Run-O-Saur. Dette Flash-spil indeholder dinosaurer. Hvis du er en dino elsker kommer du til at gå agurk over dette spil. To andre populære titler i denne kategori er Kubusfelt og Ragdoll Laser Dodge. Uanset hvilket spil du vælger, tror vi, at ​​du vil se dig selv bruge en masse tid på at øve, så du kan komme til de endelige niveauer og få den øverste score. Videospil om dodging objekter er ikke for alle derude, men for folk, der kan lide at øve deres hånd og øje koordination eller bare kan lide at blive udfordret, er de en fantastisk måde at fordrive tiden. De kan også lindre lidt stress gennem dagen. Tag et kig rundt på alle de forskellige Flash Dodge spil, vi har, og vælge en, der passer dig.