Spil Stedet » Færdighedsspil » Dolphin Jumping
8.9 / 10 - 7315

Dolphin Jumping

Delfinspring-spil er formentlig nogle af de mest afhængighedsskabende spil der findes. Følelsen af at sende sin delfin til månen giver altid en hang til at fortsætte. Med alle de forskellige spil har du nu nok til at hoppe og springe hele dagen lang!

Kan du lide havpattedyr? Vores Flash delfin hoppe spil er vanedannende og populære, fordi det er så sjovt at spille. Lige når du tror, ​​du har sytr på det og ikke kan gøre nogen bedre hop, finder du på noget nyt og tager det til det næste niveau. Kan du score en guldmedalje i Dolphin Olympics? Har du brug for at øve dine delfin hoppeevner? Nu kan du nemt og gratis.

Vi anbefaler at starte med Delfin Olympiade 2, som giver dig mulighed for at få point for din dykning og alle vendinger og spring du kan udføre i den tildelte tid. Med øvelse, vil du være i stand til at svømme væk med en guldmedalje. Dette er ikke-voldelig spil, både forældre og børn elsker dem fordi de kan være så sjove. Et andet par spil, vi virkelig kan lide i denne kategori er My Dolphin Show og Delfin Olympiade. De er begge sjove når du bruger dine svømmefødder og et tastatur til at lave delfin tricks, vendinger og meget mere. Med øvelse, kan du få dit navn på ranglisterne, der er tilgængelige på nogle af vores Flash Dolphin Olympics spil. Hvorfor venter du? Kom i gang nu!