Spil Stedet » Sjove Spil » Don't Get Busted
8.7 / 10 - 17868

Don't Get Busted

Forsøg at kysse kollegaen uden at din chef ser det, ellers mister du dit job! Eller forsøg at kaste et diskret blik på den søde pige ved siden af dig, uden at hun opdager det! I de her spil er det vigtigt at være lyssky og ikke blive knaldet!

For at blive busted er træls. Målet med disse spil er, at ikke blive busted. Det er ikke så nemt som det lyder, da der er en masse forhindringer på din vej. Når du begynder at spille og gennemføre nemme niveauer i starten, har du ikke lyst til at stoppe med at spille. Stol på os, når vi siger det egentlige trick er ikke at blive busted af din chef eller væsentlige andre i at spille dette spil i stedet for at arbejde!
Hvis du ønsker at vide, hvor du skal starte, anbefaler vi at checke Sneaky Sneaky ud eller Uartig. De er begge nogle af de bedste Må ikke Blive Busted Flash spil du kan spille online gratis. Og hvis de to ikke interesserer dig, har vi også et kaldet Slå Tiden Ihjel På Dit Kontor. Dette spil er specielt godt, hvis du er på arbejde på et kontor, når man spiller. Bare ikke bliv busted! Disse typer online Flash spil er sjove og kan hjælpe dig med et lidt stress frigivelse og lindring. I den moderne verden, det at tage en lille pause for at rydde dit sind hjælpe enormt, og disse må ikke Blive Busted spil er en vidunderlig måde at bringe dit stressniveau ned og have det sjovt på samme tid.
PrutPrut
77%