Spil Stedet » Færdighedsspil » Reaktionsevnespil » Don't Get Caught
8.6 / 10 - 854

Don't Get Caught

Hvis du er den lyssky type vil du elske de her spil. For at score point skal du være utrolig forsigtig med ikke at blive fanget af din modstander. Det kan være en skolelærer eller en bankansat. Snig dig gennem disse spil uden at blive opdaget!

Vores Flash Bliv ikke fanget spil er en fantastisk måde at fordrive tiden. Nogle kan endda får dig til at sidde kanten af ​​sædet spænding - helt gratis online. Fra snigmordere til studerende der sniger sig ud af klasse til arbejdstagere, som forsøger at komme ud af kontoret, her kan du nyde en hel del forskellige eventyr, mens du prøver ikke at blive fanget.
At være snigende er en god færdighed at have i vores bliv ikke fanget Flash spil, men du er nødt til at tænke strategisk samt taktisk. Kun ved at mestre begge vil du være i stand til at komme væk fra alle fjenderne - også selvom de er bare din chef eller lærer. Med lidt øvelse, kunne komme igennem selv de hårdeste finaler. Hvis du undrer dig over hvor du skal begynde, kan du vælge Ultimate Assassin 2, som er et fantastisk spil at komme i gang med i denne kategori. Både Eksamenproblemer og Fængselsudbrud er gode måder at spilde lidt tid, mens du forsøger at undslippe virtuelle farer ved at snige dig rundt. Bliv Ikke fanget har aldrig været så sjovt! Prøv en af de spil i denne kategori i dag, og se om du har hvad det kræver for at slå spillet ved ikke at blive opdaget.